Evenementen-overig
  • Nieuwsbrief

Doe mee aan één van de bedrijvenmissies in de VS rondSmart eMobility, Autonomous Driving, Smart Cities11 november – 11 december 2019

Dit jaar werden twee zonneauto’s uit Brainport Eindhoven voorgesteld aan het publiek. De Stella Era van Solar Team Eindhoven gaat deelnemen aan de World Solar Challenge in Australië en de Lightyear One is vanaf nu verkrijgbaar. Om de Verenigde Staten te laten zien welke innovaties Brainport Eindhoven te bieden heeft op het gebied van smart en green mobility, autonomousdriving en smart cities is Brainport Development mede-organisator van een viertal bedrijvenmissies naar de VS. De focus van Brainport ligt hierbij op de deelmissies naar Michigan/Ohio en Washington/New York.

Van 11 november tot en met 11 december 2019 zal de Stella Era van de westkust naar de oostkust van de VS rijden. Daarnaast zal Lex Hoefsloot, CEO van Lightyear, aan de westkust zijn plannen voor Lightyear in de VS presenteren.Dit bezoek van Stella en Lightyear aan de VS wordt gebruikt om zakelijke events, meet-up’s en matchmaking te organiseren tussen Nederlandse en Amerikaanse bedrijven in California,Michigan, Ohio, Washington en New York. De thema’s zijn Smart eMobility, AutonomousDriving, Urban mobility, Smart Cities, New Materials, Battery, Solar, Lightweight enManufacturing. Stientje van Veldhoven, staatsecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, zal bij een deel van de missie aanwezig zijn.

Op vrijdag 11 oktober wordt een kennismakingsevent georganiseerd voor deelnemers en geïnteresseerde bedrijven.
Wanneer? Vrijdag 11 oktober 16.00 – 19.00 uur
Waar? Lightyear, Automotive Campus Helmond
Interesse? Opgeven kan hier: ellen@hiepractief.nl of via deze link.

Voor meer informatie klik hier.

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box