Evenementen-overig
  • Nieuwsbrief

 

 

RAI Masterclass Future of Finance

Doelgroep: CFO's & Finance MTs *)
Datum: donderdag 20 juni van 16:00 tot 18:00
(inloop 15:30 - afsluitende netwerkborrel/napraten)

Locatie: PwC, Fascinatio Boulevard 350, Rotterdam

Future of finance in the automotive industry

Geachte leden van RAI Automotive Industry en AutomotiveNL,

Veranderingen binnen de financiële functie bevinden zich in een stroomversnelling. Naast haar verantwoordelijkheid voor een efficiënte en effectieve financiële huishouding, wordt de financiële kolom steeds meer gevraagd om nieuwe strategische rollen op zich te nemen. Bijvoorbeeld in het begeleiden van de bedrijfsgroei en het opbouwen van de digitale organisatie.

Daarnaast speelt dat de mogelijkheden om data te vertalen in waardevolle informatie een grote vlucht neemt door ontwikkelingen als prescriptive analytics, AI en machine learning. Tevens leveren ontwikkelingen als Robotisering en Cloud ERP een belangrijke bijdrage aan efficiëntere bedrijfsvoering en bieden kansen om aandachtspunten als project finance, aangepaste rapportage en het meegroeien met de organisatie, beter in te richten.

Graag nodigen wij u uit voor deze Masterclass op 20 juni bij PwC, om samen met u en uw peers stil te staan bij de veranderende rol van de financiële functie, wat de laatste ontwikkelingen op dit vlak zijn en gaan we samen in gesprek over de aandachtspunten op dit gebied voor de leden van de RAI Automotive Industry.

Opzet Masterclass

1e uur inspireren door delen

Presentatie PwC -  Alexander Staal - PwC Partner Finance - Inzichten geven over de typische en laatste ontwikkelingen op het gebied van finance transformatie.
Presentatie Nedschroef - Arjan Verheij - Group Finance and Controlling Director - De transformatie van de financiële functie van Nedschroef - Summit-project.

2e uur inspireren door onderling uitwisselen van kennis - in de vorm van een discussie aan de hand van aantal stellingen waarin Alexander/PwC de discussie faciliteert.Alexander Staal

Alexander is bij PwC verantwoordelijk voor de Finance Consulting praktijk in Nederland. Zijn werk focust zich op de optimalisatie van financiële functies: afsluiting, consolidatie & rapportage, prestatie-management, back office processen en kostenbeheersing. Vanuit dit perspectief ziet hij de financiële functies van zijn klanten in hoog tempo veranderen. Onderwerpen als robotics, advanced analytics en artificial intelligence zijn al lang geen toekomstmuziek meer en vormen inmiddels een dagelijks onderdeel van zijn advieswerk.Arjan Verheij

Arjan is Group Finance and Controlling Director bij Nedschroef, een leidende leverancier van fasteners voor de automotive industrie. Na verschillende posities te hebben bekleed als auditor en controller is hij nu verantwoordelijk voor alle finance- en control-activiteiten bij Nedschroef, inclusief Accounting & Reporting, Financial Planning & Analysis, Treasury en Tax. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden leidt Arjan het Summit-project, de transformatie van de financiële functie van Nedschroef naar een toekomstbestendige organisatie.Presentatie Nedschroef
Tijdens zijn presentatie zal Arjan dieper ingaan op het Summit project. Dit project, dat Nedschroef uitvoert met ondersteuning van PwC, draait om de transformatie van de financiële functie van Nedschroef om de strategische groeiambities te faciliteren. De huidige lokale en niet gestandaardiseerde functie, gericht op het uitvoeren van transactionele activiteiten wordt omgevormd naar een centraal aangestuurde en gestandaardiseerde functie waarin het leveren van waarde en inzicht aan de business centraal staan.

Aanmelden
Deze RAI Masterclass wordt aan RAI-leden door RAI Automotive Industry kostenloos aangeboden. U kunt zich per e-mail aanmelden bij Carmen Breeuwer, c.breeuwer@raivereniging.nl, of telefonisch via +31 20 504 4912.

*) Mocht de uitnodiging beter op z'n plek zijn bij uw financieel-verantwoordelijke collega, dan willen wij u vragen deze aan hem of haar door te sturen.

Met vriendelijke groet,
RAI VERENIGING

Peter Derks
Manager Automotive Industry

T: +31 20 504 4962
M: +31 6 10402001
E: p.derks@raivereniging.nl

 

Automotive gerelateerde evenementen

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box