Evenementen-overig
  • Nieuwsbrief

Canada CCCA 2017
In 2016 hebben zich talloze buitenlandse automotive toeleveranciers in Canada gevestigd. Zij kwamen af op de enorme omvang van de markt en de automotive sector, de op een na grootste in Canada. Daarnaast biedt Canada voor deze bedrijven een concurrerend kostenniveau en belastingklimaat, plus een R&D-omgeving die vooroploopt op het gebied van baanbrekende technologie - Quebec en Nova Scotia bijvoorbeeld zijn leidend op het gebied van batterij onderzoek en electrisch rijden. Meer goede redenen vindt u op deze webpagina, en in deze factsheet.

Invest in Canada, in nauwe samenwerking met de Canadese Ambassade in Den Haag, organiseert op 29 november a.s. een informele en informatieve bijeenkomst in Amsterdam voor Nederlandse automotive bedrijven over de investeringsmogelijkheden in Canada en het land te overwegen als springplank naar de Noord-Amerikaanse markt.

Tijdens dit evenement wordt u door zowel vertegenwoordigers van bedrijven als overheidsorganisaties inzicht geboden in hetgeen Canada aan buitenlandse automotive bedrijven te bieden heeft: afzetmarkten, kennis en technologie, infrastructuur, arbeidsmarkt. Ook wordt ingegaan op de voordelen van het recent geïmplementeerde handelsverdrag CETA, alsmede de Canadese financiële overheidsprogramma’s die beschikbaar zijn voor het ondersteunen van buitenlandse bedrijven.  

Deelnemers aan het programma krijgen daarnaast de gelegenheid om één-op-één te spreken met leden van het Consider Canada City Alliance (CCCA), een samenwerkingsverband waarin 13 van de grootste Canadese steden vertegenwoordigd zijn. Met deze personen kan worden gesproken over specifieke vestigingsmogelijkheden in de betreffende steden.

Sprekers zijn onder andere:

SprekersInleidende presentatie door Craig Alexander, Senior Vice President & Chief Economist, Conference Board of CanadaMartha Crago
, Vice-Principal, Research & Innovation, McGill University


Albert De Luca
, Tax Partner en National Leader van de Global R&D/ Government Incentives Group, Deloitte CanadaMeer informatie over het programma vindt u op www.ccca-amsterdam.nl. Hier kunt u zich ook registreren voor het evenement.

 

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box