Evenementen-overig
  • Nieuwsbrief

ASEAN
Als ondernemer bent u altijd op zoek naar interessante, nieuwe business opportunities. Overweegt u een stap naar Brunei, Cambodja, de Filipijnen, Indonesië, Laos, Maleisië, Myanmar, Singapore, Thailand of Vietnam? Kom dan op vrijdagmiddag 27 oktober naar de vierde editie van de ASEAN Business Dialogue, tijdens de bruisende Dutch Design Week in Eindhoven. Dit evenement biedt u praktische informatie over de economische mogelijkheden in de kansrijke ASEAN landen. Met 600 miljoen inwoners en een gemiddelde economische groei van 5%, kent de ASEAN regio een snel groeiende middenklasse die uitgebreide exportkansen biedt voor Nederlandse bedrijven.

Programma
13.00 uur: Ontvangst en registratie
13.30 uur: Opening: Keynote van Marc Hendrikse, CEO NTS-Group
13.50 uur: Start experttafels (3 rondes)
16.40 uur: Netwerkreceptie
18.00 uur: Einde bijeenkomst

Tijdens de experttafels worden er, in informele setting, inhoudelijke thema’s behandeld en ervaringen gedeeld met betrekking tot expansie naar ASEAN landen. Per ronde worden in 50 minuten thema’s als Smart Cities, startups en goederentransport besproken. Meer informatie over de workshops vindt u hier. Daarnaast zijn de Nederlandse ambassades in de ASEAN landen deze middag beschikbaar om u aan te sluiten op hun lokale netwerk.

Aanmelden
Met de kennis en handvatten die u tijdens deze middag krijgt, kunnen u en uw medewerkers de volgende dag al aan de slag. We hopen u van harte te mogen begroeten op 27 oktober aanstaande. Meld u nu aan via deze link. 

Bijeenkomst gegevens
Datum: 27 oktober 2017
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Evoluon, Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Kosten: Deelname is gratis (bij now show zonder afmelding wordt 75 euro in rekening gebracht)
Aanmelden: Meld u nu aan via deze link

Let op: aanmelden is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

BANNING Legal & tax
Brainport Eindhoven
Ministerie van Buitenlandse Zaken

ASEAN 2

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box