Evenementen-overig
  • Nieuwsbrief

Cubiss organiseert samen met Cinekid en de Brabantse bibliotheken dit jaar voor de tweede keer het tweedaagse Medialab Festival in Brabant op drie locaties.

medialab202
Het MediaLab festival is een interactieve en digitale speeltuin waarin leerlingen kennis maken met techniek, ICT en mediawijsheid door diverse mini workshops. Zo kunnen zij hun eigen Virtual Reality brillen maken, ontdekken wat er komt kijken bij presenteren, een hologram van zichzelf maken, eigenwijze robots bouwen, plaatsnemen in de bioscoop van de toekomst, lossen zij problemen op met apps en voeren zij allerhande mediaopdrachten uit. Kortom; het MediaLab Festival laat je de meerwaarde van Techniek, ICT, Creativiteit, Mediawijsheid en dus 21e eeuwse vaardigheden zien. Ervaar zelf hoe nieuwe technieken en media de onderwijspraktijk kunnen verrijken en dat het best eenvoudig is. Van inspireren tot creëren in de klas. Het is dé plek om leerlingen van groep 6 t/m 8 en leerkrachten(!) te inspireren en te verwonderen.

Voor wie
Basisschoolleerlingen groep 6 t/m 8 en hun leerkrachten, docenten van de PABO's, hun studenten en de stageklassen van de studenten en voor de mediacoaches, onderwijsspecialisten en leesconsulenten van de Brabantse bibliotheken.

Locaties en data
Klik op onderstaande locaties om alle workshops en ronde tijden te bekijken.

Het MediaLab wordt georganiseerd op:

15 en 16 juni, Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch

27 en 28 juni , Automotive Campus in Helmond

21 en 22  november, Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur

Tags: Engineer
Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box

Ja, stuur mij AutomotiveNL nieuwsbrieven