Evenementen-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

technology for automotive visual

Graag presenteren wij Technology for Automotive 2019, dat plaats gaat vinden op dinsdag 29 oktober 2019 bij Mikrocentrum in Veldhoven. Dit event, speciaal gericht op de innovatieve automotive industrie van Nederland, is een combinatie van twee bekende activiteiten van RAI AutomotiveNL en Mikrocentrum:
het Automotive Congres en de AutomotiveNL Supplier Day.

Door de succesvolste ingrediënten van deze evenementen te combineren zal Technology for Automotive 2019 een nóg completer beeld en mogelijkheden bieden.

3 dingen die u bereikt door aan dit event deel te nemen:

  • U ontdekt dé ontwikkelingen die u als Automotive stakeholder moet weten op het gebied van slimme en groene mobiliteit, automotive productieprocessen en materialen.
  • Daarnaast ontmoet u leveranciers, productontwikkelaars, OEMs, test- en kennisinstituten uit de automotive industrie. Kortom, de gehele keten.
  • Heeft u de kans om uw eigen ontwikkelingen te delen via een laagdrempelig exposantenpakket, met uiteraard korting voor leden van AutomotiveNL en het Mikrocentrum High Tech Platform.

Aanmelden voor bezoekers

Registratie exposanten => voor leden al mogelijk

Wilt u uw organisatie presenteren tijdens dit evenement Bekijk hier de plattegrond en meld u hier aan. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de mogelijkheden die wij hebben tijdens dit evenement, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ledenraadpleging

In 2019 slaan RAI AutomotiveNL en RAI Automotive Industry de handen ineen om hun leden nog beter van dienst te zijn, met het doel om in 2020 in elkaar op te gaan. Tijdens Technology for Automotive zal hierover een ledenraadpleging plaatsvinden, meer informatie hierover volgt.

Tot 29 oktober!

Met vriendelijke groet, namens het team van Technology for Automotive,

ing. Thomas van Berkel (RAI AutomotiveNL | voor vragen over het programma)
 
+ 316 18 28 09 73 | t.vanberkel@automotivenl.com


Tom Wessels (Mikrocentrum | voor vragen over deelname en mogelijkheden)
+31 6 33 58 68 11 | t.wessels@mikrocentrum.nl

Evenementen georganiseerd door AutomotiveNL

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box