Evenementen-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Van 4 t/m 14 oktober vindt de Paris Motor Show plaats in Parijs. Het betreft de oudste autosalon ter wereld die om de twee jaar wordt georganiseerd.
Naast de Paris Motor Show is er dit najaar nog een interessant B2B evenement:  Mondial.Tech. Dit evenement zal plaatsvinden van 2 t/m 6 oktober.

Om de exportkansen naar Frankrijk te vergroten is AutomotiveNL in 2017 een meerjarige samenwerking gestart met Frankrijk. Deelname aan strategische beurzen onder een gezamenlijke uitstraling is één van de middelen die worden ingezet om de Nederlandse industrie te promoten. Na het succes van de deelname aan EQUIP AUTO in oktober 2017, de MIDEST in maart 2018 en het Mov’eo Congres in juni 2018 willen we nu een gezamenlijke stand op de Mondial.Tech organiseren.

Mondial.Tech is speciaal georganiseerd voor “Mobility Innovators” en “to make business”.
Deelname aan Mondial.Tech geeft ook toegang tot de Paris Motor Show. Beide evenementen zijn een mooie kans om vele Franse partners te ontmoeten via onder andere Mov’eo en andere clusterorganisaties die daar een stand hebben staan.

  • Standruimte op het Holland High Tech paviljoen bij Mondial.Tech
  • Een volledig verzorgde stand: aankleding met uw eigen logo, host en catering
  • Toegang voor twee personen tot het gehele evenement
  • Toegang tot de Paris Motor Show

Kosten
Door de strategische samenwerking met Frankrijk is er de mogelijkheid om een gezamenlijke stand (20 a 25 m2) te kunnen inrichten bij Mondial.Tech. Als we met 6 partners deze stand kunnen vullen, bedragen de kosten € 2.000,- per partner.
Dit is exclusief reis- en verblijfskosten.

Voor meer informatie over de beurzen, ga naar:

Wilt u als één van de 6 exhibitors deelnemen aan het Holland High Tech pavilioen?
Neem dan contact op:

Bram Hendrix
b.hendrix@automotivenl.com
M. +31 6 28 35 99 64

Klik hier voor de brochure.

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box