Evenementen-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Smart materials summit

Smart Materials Summit
Donderdag 5 april 2018

Materialen en design zijn een belangrijk element in de productontwikkeling binnen verschillende sectoren. De ontwikkeling en toepassing van slimme materialen spelen een belangrijke rol in de maatschappelijke uitdagingen zoals, luchtvervuiling, opwarming van de aarde en de beschikbaarheid van energie. Lichtgewicht materialen is een voorbeeld van 'smart materials' die de transitie naar nul-emissie mobiliteit versnellen.

Slimme materialen zijn voor allerlei sectoren relevant, en in het bijzonder voor de automobiele industrie. Door de ontwikkeling van slimme materialen kan de automobiele industrie de maatschappelijke uitdagingen te lijf te gaan. Naast dat deze materialen kansen bieden voor bedrijven, is de ontwikkeling en verwerking tot een eindproduct hiervan voor de maakindustrie een enorme uitdaging. Enkel of als samengesteld geheel.

Om u wegwijs te maken in de de kansen en uitdagingen van Smart Materials organiseert AutomotiveNL op donderdag 5 april 2018 een “Smart Material Summit”. 

Programma
Volgt zo spoedig mogelijk

Datum
Donderdag 5 april 2018

Locatie
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond

Meld u hier aan!


Voor leden zijn de eerste 2 aanmeldingen gratis, daarna betaalt u € 45,-* excl. BTW p.p. 
Voor niet leden zijn de kosten € 75,-* excl. BTW p.p. 

* Heeft u zich aangemeld voor een evenement, maar kunt u onverhoopt niet aanwezig zijn? Meld u zich dan tot 72 uur voor aanvang van het evenement kosteloos af. Meldt u zich niet tijdig af, dan wordt er € 25,- excl. BTW p.p. no show fee in rekening gebracht. U kunt natuurlijk wel een vervanger in uw plaats sturen. Graag ontvangen wij de vervangende naam dan per e-mail via info@automotivenl.com.

Evenementen georganiseerd door AutomotiveNL

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box