Evenementen-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Digitalisering en automatisering zijn twee onstopbare trends in de wereld van mobiliteit en automotive. Car2car en car2infrastructure communicatie, vision systems, connectivity (5G, IoT, sensors), autonomous driving: de betekenis van chips voor huidige en toekomstige auto’s is enorm.

Nederland speelt een belangrijke rol in deze wereldwijde ontwikkeling. Vrijwel iedere auto die waar ook ter wereld van de band rolt heeft chips van NXP aan boord, één-derde van deze chips wordt in Nederland geproduceerd. Deze chips maken een enorm breed scala aan technologieen mogelijk. Zelfrijdende auto’s en de digitale koppeling van auto’s met hun omgeving zijn slechts twee actuele ontwikkelingen in de autowereld.

Automotive meets Semiconductors foto

Om deze ontwikkeling nader te duiden en om nieuwe samenwerkingen en toepassingen te verkennen, organiseert AutomotiveNL samen met het Business Cluster Semiconductors Nederland (BCS) op donderdagmiddag 28 september een workshop over dit thema.

Twee sprekers uit de semiconductorindustrie (ASML, Sencio en TOWA) spreken over de technologische ontwikkelingen in hun vakgebied in relatie tot de automotive industrie. Twee sprekers uit de automotive industrie (NXP, Beijer automotive) praten over de toepassing en uitdagingen voor de auto-industrie.

Deze workshop geeft u de mogelijkheid bedrijven te ontmoeten die actief zijn in de Automotive of Semiconductor wereld. Daarnaast geeft het u een helder beeld van de ontwikkelingen t.a.v. automatisering van de auto, connectivity en de relatie van de auto tot de digitale wereld.

Programma
Het volledige programma wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Kosten
Voor leden van AutomotiveNL en van het Business Cluster Semiconductors is de workshop gratis. Voor niet- leden bedraagt de entree € 75,-*

Vragen?
Bram Hendrix (AutomotiveNL) b.hendrix@automotivenl.com

Aanmelden?
Klik hier

*U ontvangt na het evenement een factuur van AutomotiveNL.

 

Tags: MobilityVehicle
Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box

Ja, stuur mij AutomotiveNL nieuwsbrieven