Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

24 06 2019 01

We zien het terug bij meerdere merken. Er wordt een platform ontwikkeld dat geschikt is voor elektrische aandrijving én andere vormen van aandrijving.

Er mag dan veel toekomst zitten in elektrisch rijden, het is niet het enige waarop door autofabrikanten wordt ingezet. De verbrandingsmotor blijft nog wel even onder ons en de plugin-hybride wordt gezien als een adequaat middel om het verbruik verregaand te drukken.

Jaguar houdt er een elektrificatiestrategie op na, de imponerende Jaguar i-Pace is het begin van veel meer. De nieuwe Jaguar XJ is een ev. De auto krijgt bij zijn introductie uitsluitend de beschikking over elektrische aandrijving, maar opmerkelijk genoeg kan er naar verloop van tijd ook voor een verbrandingsmotor worden gekozen. Een geanticipeerd en schaamteloos terugvallen in oude gewoontes. Bij Range Rover is nu deels elektrische aandrijving in opkomst, de luxueuze terreinwagens zijn er naar wens als plugin-hybride. De komst van één volledig elektrische Range Rover is toegezegd tijdens een investeerdersbijeenkomst, welk van de modellen dat gaat worden is nu onduidelijk.

Naar bericht

Tags: Vehicle

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box