Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

logo nn

Op 11 oktober Is het nieuwe Duitstalige platform Niederlande Nachrichten gelanceerd.  Het platform richt zich op het Duitse mkb. AutomotiveNL leden kunnen hier hun innovatieve producten en diensten promoten. Stuur jouw verhaal in. De redactie van Niederlande Nachrichten checkt of je AutomotiveNL-lid bent en gaat dan vervolgens aan de slag. Zij vertalen vanuit Duitsland jullie teksten en publiceren het verhaal zowel op de website, in hun maandelijkse nieuwsbrief als op hun social media kanalen.

Promotie in Duitsland

Na plaatsing worden Duitse media-, beurs- en brancheorganisaties benaderd die beschikken over eigen nicheplatformen die behoefte hebben aan kwalitatief hoogwaardige content over de Nederlandse industrie. Voorbeelden zijn industrie.de of elektrotechnik.de Ga je een event in Duitsland bezoeken? Dan helpt deze zichtbaarheid in Duitse media enorm.

Hoe kun je meedoen?

Stuur een e-mail naar redactie@niederlandenachrichten.de. Zij sturen je vervolgens een instructie toe. Er wordt ook om fotomateriaal gevraagd waarvan jullie de rechten bezitten of welke rechtenvrij is. Voor AutomotiveNL-leden, of een van de andere partners, zijn geen kosten verbonden aan deze promotie.

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box