Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

29 03 2018 04

De inburgering van elektrische auto's gaat gestaag, maar niet zo snel als velen verwacht en gewenst hadden. Hyundai belooft daar verandering in te gaan brengen. Door ons land voorrang te geven in de productie van EV's, moet dat lukken.

"Wij gaan voor de defintieve doorbraak van EV's in Nederland zorgen", belooft pr-manager Mike Belinfante zelfverzekerd. "Toen ik tien, vijftien jaar geleden bij Hyundai begon, stonden we op nummer vijftien. Toen zei Hyundai dat ze nummer vijf wilden worden en ik dacht: het zal wel. En kijk nu waar we staan", bekrachtigt Belinfante zijn vertrouwen. "In 2021 zijn wij het groenste merk ter wereld en heeft zestig procent van alle Hyundai's een elektrische aandrijflijn", voegt hij er aan toen.

Tijdens een evenement op voormalig vliegkamp Valkenburg in Katwijk aan Zee doet Hyundai vandaag zijn elektrische strategie voor de komende jaren uit de doeken. Directe aanleiding zijn de nieuwe Kona Electric en Nexo die onlangs in Genève werden onthuld en die nu voor het eerst op Nederlandse bodem zijn. Met name de Kona Electric wordt een belangrijke troef voor Hyundai.

Lees verder

Tags: Vehicle

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box