Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

Economy on wheels, fast changes, slow structures

Dat is de titel van de 15e editie van het International Symposium on Heavy Vehicle Transport Technology (www.hvtt15.com). De HVTT15 wordt georganiseerd van 2 tot en met 5 oktober in 2018 in Rotterdam, Nederland.

De HVTT15 wordt georganiseerd door het International Forum for Road Transport Technology (IFRTT). De IFRTT is een wereldwijde community van alle belanghebbenden die betrokken zijn bij het goederenvervoer (weg). De bedoeling is kennis en ervaring uit te wisselen om tot veilig, duurzaam, efficiënt en productief wegvervoer te komen.

Begonnen als een community van voertuigingenieurs, wordt de IFRTT geconfronteerd met verschillende snelheden en behoeften wereldwijd. In sommige delen van de wereld staan vrachtwagen- en trailerfabrikanten onder druk om zichzelf opnieuw uit te vinden, terwijl in andere delen de eerste noodzaak nog steeds is om het goederenvervoer over de weg productiever en veiliger te maken.

Als organiserend comité van de HVTT15 willen we kennis en ervaring samenbrengen vanuit alle continenten en vanuit heel verschillende perspectieven (voertuigbouw, logistiek, infrastructuur, economie, sociale innovatie, duurzaamheid, connectiviteit, ruimtelijke ordening etc.).

Help ons om de HVTT15 op te schudden en er een succes van te maken. Hoe?

Abstracts
De deadline voor het indienen van een abstract is 30 november 2017. De onderwerpen van de ingediende abstracts bepalen uiteindelijk voor een groot deel de inhoud van het symposium.

- Moedig mensen in uw wereldwijd netwerk aan om een ​​wetenschappelijk of beleidspaper te schrijven of dien er zelf een in.

Verspreid het nieuws en motiveer uw wereldwijde netwerk
Wij verwelkomen internationale experts vanuit het bedrijfsleven, autoriteiten, beleidsmakers en onderzoeksorganisaties.
- Als u een evenementenkalender op uw website heeft, plaats de HVTT15 dan op deze kalender.
- Stuur de brochure naar relevante organisaties en vraag hen of zij deze conferentie in hun evenementenkalenders willen opnemen ..
- .... of introduceer ons bij organisaties / personen wereldwijd die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in deze conferentie, of geef ons hun namen en contactgegevens door.

Deelnemen
Zie de brochure voor manieren waarop u kunt deelnemen!
- Op klassieke wijze door een wetenschappelijk of beleidspaper te schrijven (deadline insturen abstract 30 november 2017)
- Door jonge talenten aan te moedigen om deel te nemen aan het Young Talent Programma
- Organiseer een aantrekkelijk, eye-opening of ongemakkelijk side-event
- Of deel in de kennis en ervaringen van experts over de hele wereld door de HVTT15 bij te wonen als een bezoeker

11

Tags: Vehicle

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box