Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

HHTDit mag je niet missen!
Dit is het grootste hightech event in Duitsland!

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2017 trok deze beurs 225.000 bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie en daaraan gekoppeld IT en Smart product - en dienstverlening, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma.

Nederland presenteert zich succesvol al jaren onder de propositie van Holland High Tech vlag: "Je moet in Nederland zijn voor oplossingen voor internationale maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat."

Vooruitblik op 2018: continueren en focus
Voor de 2018 editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de IT, High Tech en Smart Industry sector zich door middel van het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen voor de tweede maal op de Vakbeurs Digital Factory, die in de hallen 6, 7 en 8 wordt gehouden op het Hannover Messe terrein.

Als collectief laten we zien dat men in Nederland moet zijn voor technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat. Smart Industry en ICT in Nederland zijn belangrijke cross-sectorale thema's voor ondernemers in de hightech industrie wereldwijd.

Meer informatie?
Klik hier.

Klik hier voor het deelnameformulier.

De inschrijving is verplaatst naar 21 november a.s. 

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box