Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

Intertraffic

De Intertraffic is een door RAI georganiseerde vakbeurs over infrastructuur, verkeer en parkeren. Om de twee jaar vindt dit grote handelsevenement plaats in Amsterdam. Op navolging van het succes van vorig jaar komt nu voor een tweede keer een editie in Mexico-Stad, van 15 tot 17 november 2017.


Het doel van deze tweede editie van de Intertraffic Show in Mexico is om wereldwijde kennis te verbinden in de verkeerstechnologie- en mobiliteitsindustrie. Mexico is de tweede economie van Latijns Amerika en heeft veel verkeers- en parkeer projecten gepland. Mexico-Stad, de op een na grootste stad ter wereld, heeft uitdagingen en kansen op het gebied van infrastructuur en mobiliteit.

Intertraffic is de beste manier om op de hoogte te blijven van de laatste trend en ontwikkelingen. Innovatie is het sleutelwoord van de beurs. Oplossingen voor problemen met betrekking tot infrastructuur, traffic management en parkeren kunnen gevonden worden op de Intertraffic. U ziet nieuwe innovatieve producten, technologieën en oplossingen van nationale en internationale bedrijven.

Met bijna 120 tentoonstellende bedrijven op Mexico’s grootste B2B verkeerstentoonstelling heeft u een uitgebreid overzicht van  de verkeers- en transportindustrie wereldwijd. Op de Intertraffic beurs vinden er ontmoetingen plaats tussen meer dan 5000 bezoekers en aanwezige partijen, wat zal leiden tot internationale uitbreiding van uw netwerk en nieuwe handelsrelaties.

Op de beurs zullen verschillende partijen aanwezig zijn, waaronder toonaangevende spelers in de verkeersindustrie, beleidsmakers, fabrikanten en lokale agenten, regeringspartijen, adviseurs van private instellingen, regeringspartijen, handelspartijen, kennisinstituten en universiteiten.

In samenwerking met RAI organiseert de Nederlandse ambassade te Mexico-Stad een driedaags programma met inspirerende events gedurende de tentoonstelling. Onderdelen die georganiseerd worden zijn netwerk events, een seminar waarin Nederlandse bedrijven zich kunnen presenteren aan het Mexicaanse publiek, matchmaking en afspraken met Mexicaanse bedrijven.

Voor meer informatie: mex-ea@minbuza.nl.

Tags: MobilityVehicle

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box