Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

Het Partnership Talking Traffic presenteert zich vanaf 12 september in Frankfurt, tijdens de IAA, de grootste internationale automobielshow ter wereld. Het Partnership is een van de onderwerpen die nadrukkelijk naar voren komt in de stand van het ministerie van Infrastructuur en Milieu met de titel ‘The Netherlands - leading in mobility innovations’ en maakt onderdeel uit van het Holland High Tech-paviljoen in de New Mobility Hall in de Frankfurter Messe.

Als onderdeel van het International Forum op donderdag 14 september verzorgen onder andere Cees de Wijs (namens Dynniq), Jorn de Vries (namens Flitsmeister/BeMobile) en Caspar de Jonge (namens het ministerie van Infrastructuur en Milieu) een plenaire presentatie. Thema’s zijn onder andere ‘Data and Connectivity’, ‘Smart and Sustainable Cities’ en ‘Urban Mobility’.

Demissionair minister Schultz van Haegen zal op donderdag 14 en vrijdag 15 september ook in Frankfurt aanwezig zijn, onder meer voor overleg met haar Europese collega’s tijdens een High Level Meeting en een bijeenkomst van de Data TaskForce.

IAA FOTO
Meer informatie over de beurs, het inhoudelijke programma en alle geplande persconferenties

Tags: Mobility

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box