Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

Veilig in de mobiele toekomst

Van 20 tot en met 22 juni presenteert internationale exportorganisatie DEKRA zijn diensten op het gebied van connected driving op de 18e Automotive Testing Expo Europe in Stuttgart, Duitsland. Hal 1 op de vakbeurs is volledig gewijd aan test- en evaluatietechnieken in de automotive industrie en het waarborgen van kwaliteit.

DEKRA Automotive nieuw

Auto's die verbonden zijn met het internet, ofwel connected cars, kunnen de veiligheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid van het verkeer verbeteren. De toegenomen integratie van draadloze technologieën verbindt zelfs de huidige generatie auto's al met het internet. In de nabije toekomst verhogen nieuwe services en functies de veiligheid en het comfort nog verder.

Het is DEKRA's missie om in 2025 de wereldwijde partner voor een veilige wereld te zijn. Daarom ondersteunt de expertorganisatie fabrikanten en leveranciers bij het ontwikkelen van slimme oplossingen voor veilige mobiliteit. DEKRA's gevestigde positie als wereldwijde marktleider voor voertuiginspecties en nieuwe expertise in elektronica en telecommunicatie vullen elkaar hierin naadloos aan.

DEKRA bouwt aan een wereldwijd netwerk van laboratoria en testsites voor elektronische voertuigen en het Internet of Vehicles. Ook zijn twee grote testsites voor geautomatiseerd vervoer en connected mobility gepland, één in Klettwitz bij Dresden in Duitsland, de ander in Malaga, Spanje. Daarmee neemt DEKRA in de komende jaren een actieve voortrekkersrol bij het ontwikkelen en aanpassen van teststandaarden.

Ontmoet de experts van DEKRA op de Automotive Testing Expo Europe 2017 in Stuttgart van 20 tot en met 22 juni. Vind ons in hal 1, stand 1774.

Tags: Mobility

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box

Ja, stuur mij AutomotiveNL nieuwsbrieven