Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

Logistiek idee? Kom maar op ermee!

In de regio Noord-Brabant start in april 2017 een unieke challenge voor bedrijven die tijdens de spits in of door Brabant rijden. De organisatie is in handen van Brabantse overheden, het bedrijfsleven en het Rijk. Doel: minder bestel- en vrachtauto's in de spits en een stap dichter bij een beter bereikbaar Brabant.

'Serious fun'
Logistiek idee Brabant daagt deelnemers uit om in hun eigen logistieke processen te kijken naar zaken die slimmer en efficiënter georganiseerd kunnen worden. In een online spelomgeving en met de hulp van een logistiek expert beantwoorden zij vragen die leiden tot verscherping van het idee. Hierbij zijn diverse teamprijzen te winnen zoals een testrit met een Tesla of een uitnodiging voor een bijzonder Dakar Experience. Het beste logistieke idee kan rekenen op de Logistiek idee Award 2017. Aanmelden kan via www.logistiekbrabant.nl

Programma Beter Benutten
Logistiek idee Brabant is onderdeel van het programma Beter Benutten van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Bedrijven worden aangespoord om met ideeën te komen waarmee zij in de loop van dit jaar een logistieke verbetering in hun bedrijf kunnen doorvoeren. De ideeën die er daadwerkelijk toe leiden dat er minder bestel- en vrachtauto's op het Brabantse wegennet rijden tijdens de ochtend- en/of avondspits, komen in aanmerking voor een subsidie.

 logistiek idee

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box

Ja, stuur mij AutomotiveNL nieuwsbrieven