Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

11 04 2017 04

De Mobility & Transport Innovation Challenge Roermond heeft al meer dan 35 innovatieve oplossingen ontvangen om Roermond verder te helpen met haar mobiliteitsuitdagingen. De internationale publiekstrekker Design Outlet Center veroorzaakt in Roermond regelmatig een overvloed aan bezoekers die met de auto komen en rond het Center willen parkeren. De gemeente en haar partners dagen iedereen uit om met onverwachte en vernieuwende ideeën voor oplossingen te komen.

De gemeente Roermond biedt deskundigen, ondernemers, burgers en jongeren tot 23 april de kans om ‘het beste idee’ aan te dragen bij de Mobility & Transport Innovation Challenge. Op 18 mei worden de winnaar en het beste idee bekend gemaakt tijdens een BoostCamp Event in Roermond.

De inzendingen tot nu toe variëren van innovatieve oplossingen voor de bestaande infrastructuur en ruimtelijke inrichting tot aan recreatie-arrangementen in en rond Roermond, evenals apps die een mooie bestemming geven aan filetijd tot aan futuristische oplossingen met hele nieuwe, duurzame vervoermiddelen.

Lees verder

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box

Ja, stuur mij AutomotiveNL nieuwsbrieven