Nieuws-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

 

Innovatie in de automotive sector zichtbaar maken
Talloze Nederlandse bedrijven maken met hun innovaties mobiliteit slimmer, schoner en/of efficiënter. Stichting Automotive Innovation Award daagt deze bedrijven uit baanbrekende innovaties aan te melden voor de prestigieuze Automotive Innovation Awards. Er zijn drie categorieën: Technology, Services en Challenging Concepts. Laatstgenoemde categorie is speciaal bedoeld voor veelbelovende innovaties die zich nog in een conceptfase bevinden, bijvoorbeeld cases van studenten.

Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen op innovatiekracht, impact op mobiliteit, economisch rendement en toepasbaarheid. Na beoordeling nomineert de jury in elke categorie maximaal vijf innovaties. Medio december maakt de organisatie de genomineerde innovaties bekend. De ontknoping vindt plaats tijdens een innovatiediner voor de automotive sector op maandag 13 februari 2017.

Meer dan een prestigieuze prijs
De stichting zet de ingezonden innovaties in de spotlight; binnen de sector en voor het brede publiek. De winnaar krijgt bovendien, naast de prestigieuze award, gerichte ondersteuning om de innovatie in een stroomversnelling te brengen, zoals landelijke media-aandacht, toegang tot een interessant netwerk en een speciale masterclass van de vijf initiatiefnemers (AutomotiveNL, BOVAG, RAI Vereniging, Roland Berger en LeasePlan). Met deze tweejaarlijkse verkiezing wil de stichting Automotive Innovation Award de innovatiekracht van de sector vergroten en de in Nederland ontwikkelde innovaties en innovaties met een sterke binding met Nederland meer bekendheid geven.

Meer informatie en de officiële openingsdatum voor inschrijvingen volgt nog.
Automotive Innovation Award website: http://www.automotiveinnovationaward.nl/

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box