Nieuws-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Logo AutomotiveNL Transparant     Signature Co Innovation Exhibitions 4 2018

Unieke kans voor Nederlandse Automotivebedrijven
AutomotiveNL organiseert event bij Renault

Helmond – Op Dinsdag 25 juni gaat de Renault Innovation Day van start. Als resultaat van onze intensieve contacten bij Renault, gebaseerd op ons Partners International Business-project in Frankrijk, organiseert AutomotiveNL op 25 en 26 juni 2019 een Innovatie Event in het Renault Technocentre in Guyancourt en de Nederlandse ambassade in Parijs.

De afgelopen jaren heeft AutomotiveNL ingezet op een verbetering van de innovatie- en handelsrelatie met Frankrijk en de Franse Automotive industrie. Via gezamenlijke deelname aan verschillende beurzen (EQUIP Auto, Midest, Paris Motor Show, Electric Vehicle Symposium), tal van kleinere activiteiten en individuele afspraken heeft de Nederlandse innovatie Automotive industrie de aandacht getrokken van Frankrijks grootste OEM: de Renault-Nissan-Mitsubishi alliantie.

Een unieke kans voor Nederlandse bedrijven uit de automotive sector om een kijkje te nemen in het hart van Renault en daar te laten zien wat zij eventueel kunnen betekenen voor de Franse autofabrikant.

Renault meets AutomotiveNL
De Renault groep heeft AutomotiveNL en een selectie van onze leden uitgenodigd voor een Co-Innovation Day. Op dinsdag 25 juni zullen we ons presenteren in het hart van het ontwikkelcentrum van de Renault groep: het Technocentre in Guyancourt, nabij Parijs. Via een zorgvuldig en intensief selectieproces zijn uiteindelijk 21 bedrijven door Renault geselecteerd die zich ter plekke presenteren. Dit betreft zowel partijen actief in Smart & Green Mobility als Manufacturing & Materials. Bovendien is Renault uitermate geïnteresseerd in het onderwerp Design, wij zullen onze achterban ook op dit onderwerp laten zien.

Na afloop van deze Co-Innovation Day organiseren we in nauwe samenwerking met de Nederlandse ambassade in Parijs een bredere Co-Innovation Day met aanwezigheid van verschillende Franse toeleveranciers en MKB’ers. Voor deze bijeenkomst zijn alle leden van AutomotiveNL van harte welkom. Dit geldt zowel voor de netwerk-cocktail op dinsdagavond 25 juni, als het event op woensdag 26 juni.

Over AutomotiveNL
AutomotiveNL is de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie, mobiliteitssector en automotive onderwijs met meer dan 150 leden. Ze staat financieel op eigen benen en werkt aan de verdere uitbouw van haar activiteiten en faciliteiten voor de sector. AutomotiveNL is als BV in 2011 opgericht nadat de stichtingen Automotive Technology Center, High Tech Automotive Systems en de High Tech Automotive Campus hun respectievelijke activiteiten, doelstellingen en middelen bijeenbrachten.

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box