Nieuws-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

evs3

Afgelopen week hebben we tijdens het Electric Vehicle Symposium (EVS32) in Lyon, Nederland goed kunnen vertegenwoordigen op het gebied van Zero emissie mobiliteit en transport. Na een drukbezochte publieksdag op zondag 19 mei, startte op dinsdag de beursdagen die tot en met woensdag volop publiek trokken. Vooral op maandag was het Holland Paviljoen goed vertegenwoordigd onder andere met een aantal netwerkborrels. Ook werd op maandag een Letter of Intent ondertekend. In deze intentie verklaren verschillende bedrijven, samen met de gemeente Amsterdam en Weesp om toepassingen van Vehicle-to-Everything (V2X) in projecten te verkennen. Na de feestelijke ondertekening werd er geproost op deze mooie gebeurtenis en werd er volop genetwerkt.
Op de maandag avond was je welkom bij de paneldiscussie Electric Mobility. Midden in het mooie historische centrum van Lyon kwamen we samen voor deze activiteit.

Na de drukke maandag werd het Holland Paviljoen ook op de dinsdag en woensdag nog goed bezocht. Meerdere bedrijven hebben de afgelopen dagen tijdens EVS32 de gelegenheid gehad en genomen om zaken te doen, nieuwe (potentiele) partners te ontmoeten en hun netwerk uit te breiden. We kijken tevreden terug op de afgelopen week en willen iedereen bedanken voor diens bijdrage en interesse!

evs1

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box