Nieuws-AutomotiveNL
 • Nieuwsbrief

Automechanika en messe frankfurt

Den Haag.
Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2017 Holland Paviljoens op verschillende Automechanika vakbeurzen wereldwijd. De beurzen in Madrid, Istanbul, Dubai, Birmingham, Moskou en Shanghai komen voort uit haar moederbeurs Automechanika in Frankfurt, de wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor de automotive service industrie met een productaanbod dat uiteen loopt van auto- en motoronderdelen, wasserijen, werkplaats en tankstation producten, IT producten en services, accessoires, batterijen, banden tot alles voor tuning.

“In veel regio’s stijgt de behoefte om oude voertuigen te onderhouden. Dit biedt grote kansen voor automotive ondernemingen. Daarom hebben wij besloten de deelname voor Nederlandse bedrijven aan de Automechanika beurzen zo eenvoudig als mogelijk te maken en Holland Paviljoens te organiseren”, aldus Marlies Mekelenkamp van Messe Frankfurt Nederland. “Holland paviljoens zijn een unieke mogelijkheid om op uitstekende standlocaties laagdrempelig toegang te krijgen tot nieuwe markten. In de pakket zit alles wat u nodig heeft om van uw presentatie ter plekke een succes te maken.” Voorafgaande de beurs kunnen de deelnemers een kick-off meeting volgen. Daarnaast wordt het bedrijf online en in de beurscatalogus gepromoot en via matchmaking gekoppeld aan potentiele doelgroepen. Bovendien zit in het pakket een tolk, ondersteuning bij reisplanning en logistiek, standhuur, standbouw met wanden, vloerbedekking, elektriciteit, internet, verlichting, schoonmaak, opslagruimte en meubilair.

Het eerste Holland paviljoen heeft in 2016 op Automechanika Dubai plaatsgevonden en bood een uitstekend platform voor bedrijven om hun marktpotentiaal in de regio te vergroten. “Het was voor iDtools International BV een voorrecht om deel uit te mogen maken van het eerste Holland Paviljoen in Dubai. De perfecte introductie van een Nederlands product in het Midden-Oosten”, aldus Rimmer Hylkema, directeur van iDtools International BV.

Naast de Holland paviljoens biedt Messe Frankfurt in 2017 ook EU-Paviljoens op verschillende Automechanika`s aan. De EU-Paviljoens zijn te vinden op Automechanika Jeddah (31 januari-2 februari 2017), Automechanika Kuala Lumpur (23-25 maart 2017) en Automechanika Chicago (26-28 juli 2017).

Nederlandse bedrijven werkzaam in de automotive branche die plannen hebben om buitenlandse markten te betreden of het marktaandeel te vergroten kunnen nu inschrijven voor alle Holland Paviljoens. De all-inclusief-prijzen beginnen vanaf 399 euro per m². Bij deelname aan minimaal 2 Holland Paviljoens in 2017 krijgen exposanten 1 m² gratis. Met een missievoucher van RVO is het bovendien mogelijk onder bepaalde voorwaarden een financiële tegemoetkoming van maximaal 1.500 euro (exclusief btw) te krijgen.

Links: www.automechanika.com / www.messefrankfurt.nl

Overzicht Holland Paviljoens op Automechanika beurzen:

 • Motortec Automechanika Madrid (15-18 maart 2017)

 • Automechanika Istanbul (6-8 april 2017)

 • Automechanika Dubai (7-9 mei 2017)

 • Automechanika Birmingham (6-8 juni 2017)

 • MIMS Automechanika Moscow (22-24 augustus 2017)

 • Automechanika Shanghai (november 2017)

  Contact en aanmelding:
  Marlies Mekelenkamp
  Sales, Marketing & Communicatie Manager
  Messe Frankfurt Nederland
  Keizerstraat 1b
  2584 BA Den Haag
  www.messefrankfurt.nl
  T +31 (0) 70 262 9071
  E marlies.mekelenkamp@messefrankfurt.nl

  Achtergrond informatie over Messe Frankfurt

  Messe Frankfurt is één van `s werelds grootste vakbeursorganisatoren met een eigen beursterrein en bijna 2.300 medewerkers wereldwijd. De Messe Frankfurt Group heeft een globaal netwerk bestaande uit 29 dochterondernemingen en 57 internationale sales partners, met hierdoor een aanwezigheid in meer dan 160 landen. In 2015 organiseerde Messe Frankfurt in totaal 132 vakbeurzen waarvan meer dan de helft buiten Frankfurt. Deze internationaal toonaangevende vakbeurzen bieden Nederlandse bedrijven uitstekende mogelijkheden voor export, marktuitbreiding en -verdieping en het voorblijven van de concurrentie. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.messefrankfurt.nl

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box