Nieuws-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Indira Hasanbegovic neemt op donderdag 7 december 2017 afscheid van AutomotiveNL, waar ze de afgelopen twee jaar verantwoordelijk was voor de Communicatie & PR.

“Ik heb in twee jaar enorm veel geleerd bij AutomotiveNL. Het is een organisatie met nu 178 leden en hierdoor heb ik contact gehad met diverse organisaties. Ik vond het erg leuk om me voor al deze organisaties in te zetten en ze te laten zien wat het lidmaatschap bij AutomotiveNL voor ze kan betekenen. Voor nu is het tijd voor een nieuwe stap, ik heb een nieuwe baan! Ik ga aan de slag bij een communicatiebureau in Eindhoven. Ik wil alle leden, relaties en collega´s bedanken voor de samenwerking en leerzame tijd die ik heb gehad. Wellicht tot ziens!”

MariekeMet ingang van januari 2018 zal het communicatieve gezicht van AutomotiveNL worden gevormd door Marieke Denissen, die ook zal worden ingezet bij de ondersteuning van projecten. Hiervoor was Marieke o.a. projectleider bij Brainport Development. Wij wensen haar veel succes bij AutomotiveNL!
Foto: Marieke Denissen

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box