Nieuws-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Equip Auto 2017
Van 17 t/m 21 oktober aanstaande vindt in Parijs de tweejaarlijkse automotive vakbeurs EQUIP AUTO plaats. Het aantal Nederlandse exposanten dat dit jaar aanwezig is op de beurs is gestegen met bijna 30%. De verhuizing naar het vernieuwde beurscomplex Paris Expo Porte de Versailles, gelegen in het centrum van de stad, heeft mede geleid tot deze grote stijging.


Op woensdag 18 oktober zal de Nederlandse Ambassadeur in Frankrijk, de heer Pieter de Gooijer, een bezoek brengen aan de beurs en kennismaken met de aanwezige Nederlandse bedrijven. Op het door AutomotiveNL en RAI Vereniging georganiseerde Holland High Tech paviljoen zullen er die dag pitches worden gehouden met verschillende actuele thema’s en vindt er vanaf 16 uur een cocktail plaats die mogelijk wordt gemaakt door de Nederlandse Ambassade in Frankrijk.

Naast het OEM gerichte paviljoen van AutomotiveNL en RAI Vereniging is er ook een tweede Holland paviljoen, volledig gericht op de aftermarket. Dit Holland House is prominent aanwezig aan de hoofdingang van de beurs. Beide paviljoenen zullen een duidelijke Holland uitstraling hebben.

Op de beurs zijn dit jaar aanwezig:

A.B.S. ALL BRAKE SYSTEMS, ACTRONICS, AE INDUSTRIES, AND MAP TECHNOLOGIES, AUTOMOTIVE CAMPUS, AUTOMOTIVENL, BATTERY SAFETY SOLUTIONS, BRIGHTLANDS MATERIALS CENTER, ECS ELECTRONICS, EINDHOVEN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY, EURO-TYRE / PNEUS HOLLANDE, EUROL, GANZEBOOM TRANSMISSION, HOLST CENTRE, IDTOOLS, INTERSPRINT BANDEN – EAA – INTER TYRE, JASONSTYRES, KAVO, KAWE, KOVAX EUROPE, KROON-OIL, LANDPORT EUROPE, LIGHTYEAR, NRF, PENTACON, POS SERVICE HOLLAND, SOLLIANCE, TECHNOLUTION, TYRES IN STOCK, VIALLE AUTOGAS SYSTEMS, WAI GLOBAL, WK AUTOMOTIVE

EQUIP AUTO is het Franse trefpunt voor de automotive branche. Toch komt meer dan 25% van de ruim 95.000 vakbezoekers van buiten Frankrijk. Met name bezoekers uit Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten vinden hun weg naar de beurs op zoek naar noviteiten op automotive gebied en garage-uitrusting voor alle vormen van gemotoriseerd vervoer: personenauto’s, bedrijfswagens, motoren, elektrische auto’s… 60% van de exposanten komt van buiten Frankrijk.

Voor meer beursinformatie: www.equipauto.com

Over de EQUIP AUTO
De vakbeurs EQUIP AUTO is één van de belangrijkste Europese trefpunten voor fabrikanten, distributeurs en reparateurs op zoek naar nieuwe producten, diensten of zakelijke partners. De EQUIP AUTO is een vakbeurs van de FIEV (vakvereniging voor Fabrikanten van Equipment voor Voertuigen) en de FFC (Franse Vakvereniging voor Carrosseriebedrijven), georganiseerd door groep Comexposium. 

Tags: FactoryMobilityVehicle

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box