News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Op dinsdag 21 maart brachten AutomotiveNL leden een bezoek aan UL international in Duitsland. UL is een wereldwijd opererend onafhankelijk safety science bedrijf met meer dan 120 jaar ervaring in innovatieve veiligheidsoplossingen voor een veilige woon- en werkomgeving. UL voorziet toonaangevende automotive Original Equipment Manufacturers (OEM’s) en hun belangrijke supply chain partners om leidende auto-technologieën veilig op de markt te brengen.

UL performance Materials divisie heeft een wereldwijd netwerk van testfaciliteiten die data en prestaties controleren van producten volgens specifieke klanteneisen, internationale testnormen en lokale / wereldwijde regelgeving. Eén van deze laboratoria is het UL Thermoplastic Testing Center (UL TTC), een toonaangevende wereldwijde leverancier voor de productie van proefmonsters, keuring en certificatie voor Innovative Plastics. UL Performance Materials experts helpen autofabrikanten en toeleveranciers van de automobielindustrie om de kosten te verlagen, de betrouwbaarheid van het product te verbeteren en de efficiëntie te verhogen langs de gehele automotive supply chain.

Tijdens het bezoek aan UL mochten AutomotiveNL leden een kijkje nemen in het Thermoplastic Testing Center. Na een korte inleiding door Hagen Fasel werden de bezoekers 1,5 uur rondgeleid door Thomas Wagner en Jens Stange.

“We mogen dit leden bezoek aan UL International TTC beschouwen als een zeer uitgebreid goed verzorgd en interessant. De deelnemers waren allen zeer specifiek geïnteresseerd in de activiteiten van UL. Zij merkte in het bijzonder op dat mogelijkheden die UL biedt op het testen van kunststoffen werkelijk ongekend is!” Aldus Jean Pierre Heijster, Manager Manufacturing & Materials bij AutomotiveNL.

ULTTC afbeelding

 

Tags: Factory

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box