News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Op donderdag 9 maart jl. kwamen 18 organisaties bij elkaar voor de vierde Business Club bijeenkomst. Met acht nieuwe deelnemers beloofde het een bijeenkomst te worden met nieuwe inzichten en connecties.

Desktop

De netwerkbijeenkomst, in 2016 opgericht in samenwerking met WK Automotive, is bedoeld voor AutomotiveNL leden om elkaar te leren kennen en business voor elkaar te genereren. Ongeveer zes keer per jaar wordt er bij één van de deelnemers een bijeenkomst georganiseerd van ongeveer 1,5 uur met aansluitend een lunch. Na de eerste drie pilot bijeenkomsten (bij WK Automotive, Heiwegen Consultancy en Coxx Mobile Systems) was het tijd voor een bijeenkomst bij AutomotiveNL.

Tijdens deze bijeenkomst op de Automotive Campus kregen de deelnemers een pitch van Jan Wouters, Manager Innovation & Internationalisation / Green Mobility bij AutomotiveNL. Jan gaf de deelnemers inzicht in waar AutomotiveNL op dit moment mee bezig is, zoals projecten, samenwerkingen en evenementen.

Na een korte voorstelronde van de nieuwe deelnemers (BOM, Betagraphics, Aeternus, Amada Miyachi Europe, SEEBURGER Benelux, Driessen Autogroep, Van den Udenhout en TSG Group), werden er vragen gesteld zoals ‘waar bent u geweest, voor welke mede-deelnemers is dit interessant en welke klanten wilt u werven?’ Dit zorgde voor interessante interacties tussen de deelnemers, ondanks dat de partijen op verschillende technologie gebieden actief zijn. Wij hopen dat alle deelnemers na het uitwisselen van visitekaartjes, diverse gesprekken en het maken van afspraken met een voldaan gevoel de Campus hebben verlaten.

Volgende Business Club 
De volgende Business Club zal bij Bender Benelux zijn op woensdag 10 mei (van 10.00 - 11.30 uur met aansluitend lunch). Wilt u actief netwerken, zoeken naar nieuwe mogelijkheden, uw expertise delen en zorgen voor wederzijds succes? Schrijf u dan in via communicatie@AutomotiveNL.com (houdt er rekening mee dat er een maximum aantal plaatsen is).

Let op: Om deel te mogen uitmaken van deze netwerkgroep is het vanzelfsprekend dat u lid bent van AutomotiveNL. Er mag per bedrijf één afgevaardigde deelnemen aan de bijeenkomsten, zodat we de groep beheersbaar kunnen maken. Leden van AutomotiveNL mogen een 'gast' meenemen die één keer mag aansluiten bij de netwerkbijeenkomst. Voor het bijwonen van meerdere bijeenkomsten moet het bedrijf eerst lid worden van AutomotiveNL.

Tags: EngineerFactoryMobilityVehicle

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box