News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

In september is het weer zover, de IAA 2017 in Frankfurt staat dan op de internationale automobiel agenda. Deze beurs wordt door de VDA (Verband Der Automobilindustrie), zusterorganisatie van RAI Vereniging, georganiseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang, graag informeren wij u over de mogelijkheden om ook uw bedrijf daar prominent te presenteren in het 'Holland High-Tech House'. Als onderdeel van de New Mobility World.

New Mobility World
Door de wereldwijd leidende positie van de Duitse automotive industrie in technology en styling wordt deze beurs door insiders als meest belangrijkste ter wereld aangemerkt. Buiten een miljoenenpubliek, aan bezoekers, via internet of TV, vindt u hier vooral de eerste twee persdagen- en twee daaropvolgende vakdagen, vanuit de “OEM’s” en “First-Tiers” alle “decisionmakers”.

Na een succesvolle eerste editie in 2015 organiseert RAI Automotive Industry ook in 2017 een collectieve stand. Ditmaal als onderdeel van de 'New Mobility World’ in hal 3.1. Ook voor deze editie zullen wij weer samenwerken met overheid (IenM en EZ), Universiteiten (Delft, Eindhoven, Twente), Hogescholen (Fontys, HAN, Rotterdam), AutomotiveNL, en NEVAT Holland Automotive.

De Nederlandse automotive toeleveranciers & Smart Mobility deelnemers kunnen tijdens de twee persdagen (12 + 13 september 2017), de aansluitende twee vakdagen (14 + 15 september 2017) alsmede het aansluitende consumentenweekend (16 + 17 september 2017) Nederland als High Tech Automotive land op de kaart zetten. De pers- en vakdagen van de beurs zijn ook voor u een uitstekende ontmoetingsplaats om uw laatste innovaties te presenteren aan zowel de wereldwijde automobielfabrikanten, als aan hun “First-Tier” toeleveranciers.

Collectieve stand
Met een stand in het “Holland High Tech Paviljoen” krijgt u de unieke mogelijkheid uw bedrijf tegen sterk gereduceerde kosten op onze gemeenschapstand te presenteren. Er zijn in allerlei formaten nog voldoende stands beschikbaar, maar gezien de belangstelling, adviseren wij u niet te lang te wachten een optie te nemen, of boeking te bevestigen. Onze stand is in de grootste en meest dominante in hal 3.1. Centraal gelegen en met beschikking over een gezamenlijke bar, keuken, zitjes, bediening en heeft een professionele uitstraling.

IAA FOTO
Tijdens deze 2e IAA Frankfurt editie zullen we extra uitpakken qua Hollandse uitstraling en activiteiten!

Voordelen:
-
Geen rompslomp; wij regelen organisatie, standbouw
- Lagere kosten
- Een vaste all-in prijs (incl. onder andere organisatie, standbouw, catering, wifi, elektriciteit, tapijt en bediening)
- Extra exposure; een grote professionele stand
- ‘Made in Holland’ uitstraling (Nederland staat goed bekend in de markt vanwege kwalitatief hoogwaardige producten, technologie, levertrouw en talenkennis)
- Holland Borrel en andere activiteiten op het paviljoen om extra aanloop te genereren.

Presentatie met uitvoerige informatie
In de PDF presentatie vindt u uitvoerige informatie over een groot aantal verdere details.

Smart Mobility & ITS Wereld
In een deel van ons paviljoen zal speciale aandacht besteed worden aan de “Smart-Mobility en ITS”. Op korte termijn komt een document beschikbaar, waarin de beleving en visualisering van deze thema’s nader omschreven worden.

Kosten
De kosten voor deelname aan de collectieve stand vindt u eveneens in de PDF presentatie (zie sheet 20 en 21) en is afhankelijk van grootte en positie. Wacht vooral niet te lang met het rechtstreeks boeken van uw hotelaccommodatie. Uw hotel, reis- verblijf- en transportkosten zijn voor eigen verantwoordelijkheid en rekening.

Aanmelden en Planning
U kunt door middel van het invullen en opsturen van het antwoordformulier uw deelname en standvoorkeur kenbaar maken. Graag per mail retourneren aan Ilse Bartels.

Aarzel niet om bij eventuele vragen onmiddellijk contact op te nemen, met Eddy van der Vorst (0621523299) of Jeroen van de Braak (0653786365).

Tags: EngineerFactoryMobilityVehicle

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box