News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Afgelopen vrijdag organiseerde AutomotiveNL weer de Supplier Day, gekoppeld aan de jaarlijkse ledenvergadering. Deze derde editie werd groots aangepakt; een nieuwe locatie en meer standhouders! Leden en relaties werden bij elkaar gebracht op de beursvloer van 800 vierkante meter om bedrijven te ontmoeten met een innovatief product of dienst en om te netwerken.

Van studententeams en toeleveranciers tot aan OEM's
De AutomotiveNL Supplier Day werd wederom op de Automotive Campus georganiseerd, maar deze keer in een ander gebouw dan iedereen van ons gewend is. Een grote industriële ruimte waar 38 organisaties zichzelf konden presenteren. Van studententeams en toeleveranciers tot aan OEM's.

Het programma begon rond het middaguur met een lunch op de beursvloer voor alle bezoekers en standhouders. Tijdens de plenaire opening gaven Adriaan Knobbe, Purchasing Director Projects DAF Trucks NV, en Roland Ramirez, COO Tridec BV, een presentatie.

De AutomotiveNL Supplier Day wordt altijd gekoppeld aan de jaarlijkse ledenvergadering van AutomotiveNL. Om half vier gaf Benno Hüsken, directeur AutomotiveNL, een presentatie over 2016 en hoe 2017 eruit ziet voor AutomotiveNL en haar leden. Klik hier voor de presentatie.

We kijken terug op een mooie en succesvolle editie. In totaal hebben 230 mensen een bezoek gebracht aan het evenement. Namens het hele AutomotiveNL team willen wij alle standhouders bedanken voor hun deelname en alle bezoekers bedanken voor hun komst. Mocht u tips en/of opmerkingen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag (Via info@AutomotiveNL.com)

Hieronder volgt een sfeerimpressie van de AutomotiveNL Supplier Day 2016

LR3
LR2
LR4
FOTO LR1
Meer foto's bekijken? Klik hier

Tags: EngineerFactoryMobilityVehicle

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box