News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Op woensdagochtend 26 oktober was de eerste editie van de Business Club pilot. 8 organisaties (WK Automotive, COXX Mobile Systems, Bender Benelux, DDCom, Trento Engineering, BlueTea, Heiwegen Consultancy en AutomotiveNL) kwamen bijeen in Oosterhout bij WK Automotive. Met als doel om elkaar beter te leren kennen, expertise met elkaar te delen en zo eventueel business voor elkaar te genereren. 

Deze bijeenkomst is onderdeel van een pilot die nog drie keer gaat plaatsvinden; elke laatste woensdag van de maanden november, januari en februari (van 10.00 tot 11.30 uur). Hierna wordt er geëvalueerd of de bijeenkomsten elke maand worden georganiseerd.

Jan Wouters van AutomotiveNL was de moderator tijdens de eerste bijeenkomst. “Er werd veel informatie uitgewisseld over waar iedereen mee bezig is. Een goede basis om de volgende keer dieper op ieders business in te gaan en de uitdaging die elk bedrijf voor zichzelf gesteld heeft.”

Ook Robin Groenendijk van WK Automotive is enthousiast. “Een goede meeting en gelukkig ook informeel, er werden al snel visitekaartjes uitgewisseld. Ik ben erg blij met hoe het is verlopen.”

Wilt u er de volgende keer bij zijn?
Om deel te mogen uitmaken van de netwerkgroep is het vanzelfsprekend dat u lid bent van AutomotiveNL. Er mag per bedrijf één afgevaardigde deelnemen aan de bijeenkomsten, zodat we de groep beheersbaar kunnen maken. Leden van AutomotiveNL mogen een ‘gast’ meenemen die één keer mag aansluiten bij de netwerkbijeenkomst. Voor het bijwonen van meerdere bijeenkomsten moet het bedrijf eerst lid worden van AutomotiveNL.

Inschrijven via info@AutomotiveNL.com

IMG 0242IMG 0243


 

Tags: EngineerFactoryMobilityVehicle

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box