News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Afgelopen week was de ‘Week van de Nederlandse Automotive Innovatie’. AutomotiveNL gaf het podium aan bedrijven die hun visie 2025 presenteerde op de Automotive Campus in Helmond. De bezoekers, zowel leden als niet-leden van AutomotiveNL, kregen inzicht in de nieuwste innovatieve ontwikkelingen, plannen en ambities.

Ruim 300 bezoekers bezochten deze week om geïnspireerd te raken, te netwerken, een kijkje te nemen op de Automotive Campus en / of te horen wat organisaties te wachten staat tot 2025. Er werden presentaties gegeven door onder andere Adwin Martens - directeur Waterstofnet, Erick Oberink – BMW Group Nederland, Pim Grol – Fourtress en Carlo van de Weijer – Director Strategic Area Smart Mobility TU/e.


Voor ieder een thema
Om bezoekers te kans te geven specifiek langs te komen voor het thema dat ze aanspreekt was de week verdeeld in verschillende thema’s: Vehicle 2025, Factory 2025, Engineer 2025 en Mobility 2025. Elke dag werd er ook een forumdiscussie gehouden met de verschillende sprekers, waarbij de bezoekers mogelijkheid kregen om mee te denken en vragen te stellen.

Tijdens Factory 2025 was er zelfs een ‘innovation exhibition’ waar verschillende organisaties hun innovatieve product konden demonstreren tijdens de pauze momenten. Hier werd erg goed op gereageerd door de bezoekers en de standhouders. Op de laatste dag, Mobility 2025, werd het Cahier ‘Mobiliteit in Brabant, de weg vooruit’ aangeboden aan Christophe van der Maat, gedeputeerde Provincie Noord-Brabant. Ook dit zorgde voor goede vragen en discussie punten.

Wat vonden de bezoekers?
De organisatie kreeg enthousiaste reacties van de bezoekers te horen.

“Erg interessant om eens verschillende visies te horen van uiteenlopende sprekers, goed bedacht”

“Mooi georganiseerd evenement met veel kansen om te netwerken, dat hebben jullie goed gedaan!”

“Wat een interessante innovaties bij de innovation exhibition, leuk om op zo’n manier kennis met ze te maken”

“Ik had niet verwacht om tijdens Mobility 2025 sprekers zoals ING en KPN te zien spreken, maar het heeft me positief verrast”

Namens alle medewerkers van AutomotiveNL willen wij iedereen bedanken voor het bezoek, spreken en opbouw van deze week. We hopen natuurlijk dat iedereen is geïnspireerd en tevreden is over zijn / haar bijdragen!

Hieronder volgt een kleine impressie van de week:

IMG 0664
Benno Hüsken, directeur AutomotiveNL, opent de week

IMG 0764
Trescal, één van de standhouders tijdens Factory 2025

20160624 BrabantKennis HetNieuweCahier03 AutomotiveNL 0088 9933
Uitreiking Cahier Mobility, Carlo van de Weijer en Christophe van der Maat
Foto: Christ Clijsen

IMG 2773
Een goed gevuld aandachtig luisterend auditorium

Tags: EngineerFactoryMobilityVehicle

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box