News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

19 t/m 21 september bezocht een nationale Zuid-Koreaanse TV ploeg Smart Mobility bedrijven om ze te filmen voor een documentaire over de Nederlandse ontwikkelingen op het gebied van Smart Mobility. Een mooie kans om te laten zien waar wij in Nederland mee bezig zijn! 

Op maandag 19 september begonnen ze bij NXP Semiconductors. Maurice Geraerts, directeur NXP Nederland, werd geïnterviewd. Vervolgens brachten de Zuid-Koreanen een bezoek aan de Automotive Campus: De Innovatiecentrale waar zij in gesprek gingen met Dirk-Jan de Bruijn, directeur van de Innovatiecentrale en in gesprek met Gwen van Vugt van Tass International.

Maurice NXP

Verkeerscentrale

Dinsdag 20 september werd Carlo van de Weijer geïnterviewd op de Technische Universiteit Eindhoven met daarna V-tron: een demo op de A58 met ZOOF: spookfile project.

Tijdens de laatste dag werd Erik de Vries, wethouder mobiliteit van Helmond, geïnterviewd (op de Automotive Campus). Vervolgens werd de gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant, Christophe van der Maat, gefilmd. Als laatste brachten zij nog een bezoek aan TomTom.

Erik de Vries

Bovenstaande gebeurde allemaal onder begeleiding van Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. In november wordt het uitgezonden; wij zullen het dan ook via de AutomotiveNL website delen.

Tags: Mobility

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box