News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

STORM Eindhoven gaat op 14 augustus 2016 van start met de STORM World Tour. Een reis gericht op het promoten van de potentie van elektrische mobiliteit en Nederlandse innovatie. Met de zelfontwikkelde elektrische motorfiets van STORM, wordt in een race tegen de klok in 80 dagen 26.000 km afgelegd. Elke dag worden de batterijen van de motor opgeladen aan het lokale elektriciteitsnet, een perfecte aanleiding voor het organiseren van allerlei evenementen.

De STORM World Tour vormt daarmee een prachtig decor voor zakelijke matchmaking, business factfinding en handelsmissies. Daarom organiseert Brainport Eindhoven, samen met Coast to Coast eMobility Connection twee handels- en innovatiemissies in de US rondom het bezoek van STORM.

STORM at the Westcoast van 2-10 oktober (Seattle, Portland, Silicon Valley, San Francisco, Santa Cruz) Meer informatie is hier te vinden: www.stormhandelsmissies.com/storm-at-the-westcoast-usa/
- Matchmaking met bedrijven uit de Westcoast
- Uitwisselingen op het gebied van green en smart mobility
- Smart eMobility Conference
- Top Summit met beleidsmakers en politici in Sacramento
- Bezoek UC Davis
- Fieldvisits Silicon Valley

STORM at the Eastcoast van 20 - 26 oktober (Ohio, Pittsburgh, Washington) Meer informatie is hier te vinden: www.stormhandelsmissies.com/storm-at-the-eastcoast-usa/
- Matchmaking met bedrijven uit de Eastcoast
- Uitwisselingen op het gebied van green en smart mobility
- Smart e Mobility Conference
- Top Summit met beleidsmakers en politici
- Fieldvisits

Heb je interesse in een van deze reizen? Kijk dan op de website www.stormhandelsmissies.com of stuur een email naar info@hiepractief.nl, de organisator van de reis. Meer informatie.

STORM

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box