News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Surface 2016 logo digitaal

34 brancheorganisaties werken samen om een uniek Benelux evenement neer te zetten.
Het is zo gewoon dat we het ons nauwelijks realiseren, maar vrijwel alles wat we gebruiken en om ons heen zien heeft wel een oppervlaktebehandeling ondergaan. De carrosserie en het chassis van een auto, een fietsframe, de kraan in de keuken en/of badkamer, onderdelen van een mobiele telefoon. Maar ook metalen gevelbeplating en kozijnen van gebouwen, hekwerken en brugleuningen en delen van machines en procesinstallaties. Oppervlaktebehandelaars en gespecialiseerde toeleveranciers maken producten duurzamer, fraaier en verbeteren de materiaaleigenschappen en/of voegen er specifieke functionaliteiten aan toe.

De methoden om dit te bereiken lopen sterk uiteen. Van ambachtelijk handwerk tot gerobotiseerde industriële processen. Van organische, elektrochemische en metallieke deklagen tot geavanceerde smart en nano-coatings. Dit onderstreept de veelzijdigheid van deze sector.

Innovaties en toegevoegde waarde centraal
De Week van de Oppervlaktetechnologie is hét event op het gebied van oppervlaktetechnologie in de Benelux. Centraal in deze week staan de Vakbeurs Surface en het Oppervlaktetechnologiecongres, die van 4 tot en met 6 oktober 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch plaatsvinden. Op 7 en 8 oktober 2016 zullen er open dagen bij diverse bedrijven in de oppervlaktebehandelende industrie zijn.

Meer informatie over de Week van de Oppervlaktetechnologie? Klik hier.

Via deze persoonlijke registratielink kunt u zich gratis aanmelden.

Tags: Factory

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box