News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

AutomotiveNL partner in TCI Conferentie

Het driedaags programma van de TCI conferentie 2016 begint steeds meer vorm te krijgen. De Cluster Tours zijn rond en de sprekers op de Summit- en Working Day zijn nu bekend. Op de tweede dag (Summit Day) krijgen wereldwijde topsprekers het podium en op de 3e dag (Working Day), gaan deelnemers  zelf met concrete vraagstukken aan de slag. 

Van 8 tot 10 november 2016 komt het wereldwijde TCI Network, bestaande uit zo´n 500 clusterprofessionals bijeen in Eindhoven om over (regionaal) economische ontwikkeling te spreken. De organisatoren Brainport Development en Wageningen UR willen met TCI 2016 impact creëren op een vernieuwende en zo veel mogelijk interactieve manier. De conferentie “Global Changes – Challenges for innovation clusters” stelt de kansen voor innovatieve clusters centraal binnen de thema’s steden en competitiviteit, modern clusterbeleid en lerende netwerken. Het is voor AutomotiveNL als partner een mooie kans om deel uit te maken van dit professionele netwerk en bij hen de succesvolle clusters in Zuidoost-Nederland voor het voetlicht te brengen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de website van TCI voor het laatste programma. http://www.tci2016.org/#programme
TCI foto nieuws
Tags: Mobility

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box