News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

DEL PRI RGBDeloitte en AutomotiveNL bundelen krachten op het gebied van innovatie en nieuwe mobiliteit in de automotive branche.

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën veranderen onze mobiliteitsopties radicaal. Veel van deze veranderingen spelen al een grote rol in de automotive markt. Denk maar alleen al aan zelfrijdende auto’s, connected cars en car sharing platforms.

AutomotiveNL en Deloitte zijn beiden bezig om de markt voor te bereiden en te begeleiden in de mobiliteitstransitie. Sinds de zomer van 2018 hebben deze twee partijen de krachten gebundeld om effectief gebruik te maken van elkaars netwerk & kennis.

Future of Mobility

Deloitte zet nu al een paar jaar vol in op de ‘future of mobility’ en heeft een groot aantal specialisten op het gebied van digitale transformatie, data analytics, blockchain en IoT. Gecombineerd met een brede marktkennis, doet Deloitte veel research naar nieuwe mobiliteitsoplossingen en hoe deze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de traditionele (en nieuwe) spelers in de automotive branche.

De nieuwe manieren waarop wij onszelf (en onze goederen) in de toekomst van A naar B zullen verplaatsen, zal impact hebben op de gehele automotive value chain. Deloitte kijkt in dit kader mede naar het veranderende consumentengedrag, maar ook naar de veranderingen waar een Europese Automotive OEM mee te maken krijgt.

Samen met AutomotiveNL zal Deloitte het komend jaar een aantal belangrijke automotive/mobility thema’s gaan uitlichten, door kleinschalige round tables te organiseren en samen te werken op het gebied van research & kennis.

Voor een overzicht van Deloitte’s recente Automotive artikelen wordt verwezen naar: www.deloitte.nl/automotive.

Tot slot en voor verdere vragen kun je terecht bij de Automotive Leader van Deloitte Nederland, Slavko Savanovic.

GACS report image

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box