News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Op woensdag 8 november jl. kregen leden van AutomotiveNL de kans om een bezoek te brengen aan TRIDEC.

De leden kregen een uitgebreide presentatie van Roel Verheijen om een beter beeld te krijgen wat TRIDEC doet. Hierna kregen ze een rondleiding en een demo. Tijdens de rondleiding is het productie- en assemblageproces gepresenteerd. Tijdens de demo werd het nieuwe zeer innovatieve TRIDEC systeem real time gepresenteerd.

Jean Pierre Heijster, manager Manufacturing & Materials: “Het is mooi dat leden elkaar de kans geven om bij elkaar binnen te kijken. Op deze manier leren bedrijven elkaar beter kennen, wat bijdraagt aan een professionele inbedding in de keten. TRIDEC is een zeer innovatief bedrijf te noemen met professionele slimme systemen die bijdragen aan duurzame mobiliteitsoplossingen.”

IMG 4033
IMG 20171108 113850
IMG 4039
Over TRIDEC
Met totale controle door de bocht, dat kan alleen met een origineel TRIDEC systeem. Want trailers met een stuursysteem en ophanging van TRIDEC zijn de veiligste en meest solide keuze. Vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. TRIDEC heeft het trailersturen opnieuw uitgevonden en is daarom de absolute wereldmarktleider voor stuuroplossingen. Het bewijs zit in de 50.000 systemen die wereldwijd rondrijden. Onderdeel van JOST Groep. 

www.tridec.com

Tags: Factory

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box