News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Logo Equip Auto Paris 17
Na een afwezigheid van enkele jaren, keren de grote onderdelenfabrikanten terug naar de tweejaarlijkse internationale vakbeurs Equip Auto in Parijs. Bosch en Valeo gaan flink uitpakken, net als Delphi, SKF, Hella, Mann-Hummel en Tenneco. 


Van 17 tot en met 21 oktober is het tijd voor de inmiddels veertig jaar bestaande vakbeurs Equip Auto. De vakbeurs stelt dat zij dit jaar het hart wil zijn voor connected mobility. Een thema, dat aan de vooravond van de introductie van de e-call actueler is dan ooit. Want volgend jaar zal iedere nieuwe auto die van de band rolt connected zijn. Tegelijkertijd ontwikkelt zich de digitalisering van de aftersales. Veel standhouders zullen daar op inspelen. Met name Bosch zal aandacht vragen voor de digitale werkplaats van de toekomst. Alleen al daarom is Equip Auto een bezoek waard.

Volle beursvloer
Mario Fiems, beursmanager Equip Auto: "De beursvloer is nu al zo goed als volgeboekt. Equip Auto is deze keer vooral door onderdelenfabrikanten en -leveranciers op de agenda gezet. Dat heeft deels te maken met de nieuwe locatie. We hebben voor de 2017- editie van Equip Auto gekozen voor het meer centraal gelegen Paris Expo Porte De Versailles. Dat betekent dat, buiten de beursuren om, Parijs toegankelijker is. Daarbij betekent het een einde voor de soms grote logistieke problemen die voorheen het openbaar vervoer - van en naar de beurs - met zich mee bracht." Equip Auto verwacht dit jaar ongeveer 100.000 bezoekers, waarvan 35-40 procent van buiten Frankrijk zal komen. Er zijn diverse workshops en persmomenten, ook internationaal.

Lees hier het volledige artikel.


Op de Equip Auto bouwen AutomotiveNL en RAI Automotive Industry een Holland High Tech stand waar 10 bedrijven zich kunnen presenteren. Meer informatie? Klik hier.

EQUIP AUTO 1

Tags: FactoryMobilityVehicle

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box