News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Op de autoshow van Frankfurt (IAA) die in september zijn deuren opent, laten niet alleen gerenommeerde automerken van zich horen. Ook de Nederlandse auto-industrie is paraat. Van 12 tot en met 17 september vind je er namelijk het ‘Holland High Tech Paviljoen’. Het is voor de tweede keer dat het Holland High Tech Paviljoenen aanwezig is op de autoshow van Frankfurt.

new mobility world 2017 002

Diverse partijen
Op het Holland High Tech Paviljoen presenteren diverse bedrijven en organisaties zich. Het gaat om Ministerie IenM, HAN, Flitsmeister, TomTom, AND, Jedlix, PIB’s E-Mobility, NXP & TU Eindhoven A-Team, Additive Industries, AXXOR, MTEE, ARRK-SGP, New Cosmos & TU Twente Green Team, GL Plastics, DSM & TU Delft Forze VII, Stahl, IMS, TATA Steel, Innolux, Van Wees, Cleantron, CLEPA, Polyscope & Claut, Lloyds & Symbol, AWL-Techniek, Aludium, TASS International, PAL-V en Automotive Campus Helmond met Team Fast, Amber en Lightyear. Je vindt de collectieve stand in de ‘New Mobility World’.

Nederland speelt belangrijke rol in auto-industrie
De Nederlandse toeleverindustrie speelt een belangrijke rol in de internationale personen- en vrachtwagenwereld. De innovatiekracht, betrouwbaarheid en kwaliteit van Nederlandse hightech automotive producten wordt internationaal geroemd en veelal als voorbeeld gesteld. Nederland heeft een vitale automotive sector. Diverse onderwerpen staan in het brandpunt van de belangstelling van de internationale automotive industrie en hebben een grote groeipotentie.

Slimme mobiliteit
In dichtbevolkte landen zoals Nederland zijn de eisen op het gebied van stedelijke mobiliteit, intelligente stadsplanning en milieuvriendelijke vervoersoplossingen hoog. Nederlandse oplossingen om CO2-uitstoot en andere emissies te beperken lopen uiteen van het lichter fabriceren van voertuigen tot elektrische en hybride aandrijflijnen en slimme mobiliteit. Meer weten?

Check dit artikel.

Tags: Mobility

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box