News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Logo Automotive Campus

Wereldwijd is de automotive één van de grootste industriële sectoren. De automotive sector in Nederland kent bedrijven die behoren tot de wereldtop. Er is een sterke kennisbasis bij gerenommeerde kennisinstituten en gespecialiseerde dienstverleners. In totaal telt de sector ca. 300 bedrijven in Nederland met een gezamenlijke omzet van ca. € 20 miljard en werkgelegenheid voor ca. 45.000 mensen.

De Automotive Campus in Helmond functioneert als kristallisatiepunt en kenniscentrum binnen de Nederlandse automotive sector en de toptechnologie regio Brainport.

In ruil voor jouw talent, passie en expertise, maak je deel uit van een geweldig team in een hightech netwerkorganisatie. Onze flexibele, progressieve en informele werkomgeving biedt je tal van mogelijkheden om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te tonen. Dit is de kans om nieuwe technologieën en bedrijven die de maatschappij van morgen zullen beïnvloeden naar Helmond te brengen.

Omschrijving functie
De acquisiteur is verantwoordelijk voor de (inter)nationale acquisitie van nieuwe automotive bedrijven, ontwikkel- en testcentra en kennisinstellingen. Daarbij ligt de focus op de technologische speerpunten van de campus: Smart en Green mobility.

Als spil in het acquisitieproces ga je met een duidelijke propositie en een heldere doelgroepenstrategie, potentiële vestigers identificeren en proactief benaderen. Je werkt samen met andere organisaties die ook acquisitie inspanningen verrichten (BOM, Brainport, AutomotiveNL en NFIA).

Op creatieve wijze verzorg je presentaties en promotionele activiteiten. Je neemt deel aan of organiseert mede handelsmissies, beurzen en roadshows. Als acquisiteur rapporteer je aan de Directeur Automotive Campus. 

Functie-eisen
Je bent een dealmaker en netwerker pur-sang, je hebt bewezen commerciële vaardigheden. Je functioneert op een HBO/WO niveau en hebt een netwerk in de nationale en internationale industriële automotive. Je bent ambitieus, vasthoudend met een hoge drive. Je beweegt je gemakkelijk in grote internationale groepen en spreekt (en schrijft) je talen. (Nederlands, Duits en Engels.)

Voorwaarden
Een fulltime functie met prima arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden in een ambitieus en gemotiveerd team.

Reageren?
Klik hier


Tags: Mobility

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box