AutomotiveNL events
  • Nieuwsbrief

Holland Innovative Roel Wessels Projectmanagement Masterclass 3

AutomotiveNL organiseert in samenwerking met Holland Innovative de Masterclass Projectmanagement in het voorjaar 2019 op de Automotive Campus te Helmond. Op de volgende datums worden de masterclasses gegeven: 13 mei, 12 en 25 juni en 2 juli.

De druk op projectmanagers wordt steeds groter. Uitdagende doelstellingen, verscheidene sub-projecten en verschillende belangen van stakeholders zorgen voor afwisseling maar creëren daarnaast een steeds groter spanningsveld en groeiende complexiteit. Naast een goede projectbeheersing is de wendbaarheid van de deelnemers en organisatie van groot belang om met de continue stroom van veranderingen te kunnen omgaan.

Van projectmanager naar beïnvloeder

Willen weten hoe je van projectmanager beïnvloeder kunt worden? Op zoek naar een volledig overzicht op het gebied van projectmanagement? Niet bang voor intensieve trainingsdagen waarin je op humoristische maar professionele wijze een persoonlijke projecmanagement make-over krijgt? Leer hoe je zelf de juiste verandering kunt initiëren die jou verder helpen tijden de projectmanagement masterclass. Net een tikje anders, redelijk eigenwijs, maar wel een complete projectmanager.

Integratie met het Product Creatie Proces

De Projectmanagement Masterclass is een volledig overzicht van het projectmanagement vak, waarbij  de internationale IPMA competentie baseline ICB4 volledig wordt afgedekt. Waardevolle aanvulling hierop is de koppeling met het product creatie proces. De masterclass is daarom bijzonder geschikt voor mensen die in de product- of procesontwikkeling werkzaam zijn én die willen begrijpen hoe projectmanagement wordt toegepast in combinatie met system engineering, quality management, process improvement, supply chain management, etcetera.

Wij bieden de AutomotiveNL leden en Automotive Campus bedrijven de eenmalige mogelijkheid aan deze 4-daagse Masterclass deel te nemen voor het gereduceerde tarief van € 2.350,- (regulier € 2.990,-). 

Om de kwaliteit te waarborgen is er plaats voor 10 cursisten. Klik hier om je aan te melden.

Data

Maandag 13 mei 2018

Projectmanagement in vogelvlucht, projectstart en stakeholdermanagement

Woensdag 12 juni 2018        

De factor 10, Leiderschap en gedrag, Design for X

Dinsdag 25 juni 2018

Een plan maken als denker én doener

Dinsdag 2 juli 2018

De projectuitvoering in de praktijk

Download hier de algemene PDF over deze Masterclass voor meer informatie.

Benieuwd wat voorgaande deelnemers vinden van de PM Masterclass? Klik dan hier.

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box