Vehicle Bedrijven
  • Nieuwsbrief

Bender Benelux B.V.

Located in: Green mobility
Takkebijsters 54
4817BL
Breda
provincie: Noord Brabant
netherlands

If you have any questions, please get in contact with us.

+31 76-5878713

Bender is een fabrikant van zeer geavanceerde producten en systemen om wereldwijd processen, mensen en installaties te beschermen, speciaal gericht op bedrijfscontinuïteit en elektrische veiligheid. Sinds het ontstaan van de organisatie in 1946 en de uitvinding van isolatiebewaking op zwevende netstelsels door Dipl. –Ing. Walther Bender in 1939 (IT-netstelsel), heeft Bender wereldwijd een toonaangevende positie ingenomen in deze branche.

Dagelijks werken wij aan innovatieve technologieën en patenten om deze toe te passen in onze oplossingen. Alles toegespitst op de industriële sector en applicaties waardoor de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid kan worden gegarandeerd voor proces, mens en installatie. Toepassingen waarbij de focus op top kwaliteit, Innovatie, best in Know How en best in service voorop staan. Of het hierbij nu gaat over Proces- Primaire industrie, Datacenters, Automotive, Medische omgevingen / Cleanrooms, Infrastructuur, Energie industrie, Maritiem / Offshore, Petrochemie, Chemische industrie, enz. Bender is uw partner waarbij wij oplossingen bieden voor uw branche specifieke vraagstukken.

Bender Group is een wereldwijd opererende organisatie met ongeveer 700 medewerkers. Eigen productie en R&D faciliteiten en actieve deelname in nationale en internationale comités waaronder VDE, IEC, NEN, EN, Cenelec en ESTA.

In de Benelux werken wij vanuit onze Bender Benelux vestiging te Breda al reeds samen met diverse innovatieve bedrijven in de E-mobility industrie. Bedrijven welke ook al reeds verbonden zijn aan de Automotive Campus. Wij verheugen ons er dan ook op om vanuit onze expertise een positieve bijdrage te mogen leveren aan AutomotiveNL en aan de Automotive Campus te Helmond.

Walther bender afbeelding


Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box