Vehicle Bedrijven
  • Nieuwsbrief

FARO Benelux B.V.

High Tech Campus 68
5656AG
Eindhoven
provincie: Noord Brabant
netherlands

If you have any questions, please get in contact with us.

+31 40 798 1000

FARO is 's werelds meest betrouwbare bron voor 3D-meettechniek. Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt computergestuurde meet- en beeldapparatuur en software. De technologie van FARO maakt zeer nauwkeurige 3D-metingen, documentatie en vergelijkingen mogelijk van onderdelen en samengestelde structuren binnen productie- en kwaliteitsborgingsprocessen. De apparatuur wordt ingezet voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, rapid prototyping, het documenteren van ruimtes met een groot volume of structuren in 3D, landmeetkunde en constructie, alsook voor onderzoek en reconstructie van ongevalslocaties of plaatsen delict.

FARO's wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Lake Mary, Florida. Het bedrijf heeft ook een nieuw technologiecentrum en productie-eenheid, bestaande uit ongeveer 90.400 vierkante meter, gevestigd in Exton, Pennsylvania, waar onderzoek, ontwikkeling, productie en service plaatsvindt van onze FARO Laser TrackerTM en FARO Cobalt Array 3D Imager productlijnen. Het Europese regionale hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Stuttgart, Duitsland en het Asia Pacific hoofdkantoor in Singapore.

FARO heeft ook kantoren in Amerika, Canada, Mexico, Brasilië, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Turkije, Nederland, Zwitserland, India, China, Maleisië, Vietnam, Thailand, Zuid-Korea en Japan.

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box