Mobility Bedrijven
  • Nieuwsbrief

Monotch

Located in: Smart mobility
Zuideindsestraat 76
4921XN
Made
provincie: Noord Brabant
netherlands

If you have any questions, please get in contact with us.

Contact Person: Menno Malta
088- 7120800

Wij ontzorgen de aanbieders en afnemers van mobiliteitsdata door mobiliteitsdata toegankelijk, toepasbaar en combineerbaar te maken.

In de mobiliteitsmarkt is sprake van vele databronnen en vele data-afnemers. En het aantal partijen groeit exponentieel. Juist het combineren van allerlei databronnen maakt prachtige mobiliteitstoepassingen mogelijk. Monotch zorgt voor verbinding tussen vraag en aanbod.

Monotch biedt, via de Monotch Cloud, een API-platform met mobiliteitsdata uit diverse bronnen. Ontwikkelaars van mobiliteitstoepassingen kunnen hierdoor op één plaats terecht voor alle API’s die nodig zijn bij de realisatie van hun Smart Mobility oplossing. Op dit moment hebben we API’s van reisplanning, geocoding, openbaar vervoer, oplaadpalen, autodelen, oplaadpalen en brandstofinformatie in onze Monotch Cloud beschikbaar. Dit aanbod breidt zich steeds verder uit, denk aan weginformatie (snelheidslimiet, richting, e.d.), verkeersinformatie, parkeren en fietsdata. Dit betreft ruwe data dat door ontwikkelaars geïmplementeerd kan worden in bijvoorbeeld smartphone apps en webapplicaties.

Onze inspanningen zijn er op gericht de negatieve ‘footprint’ van mobiliteit tot een minimum te beperken en het reisplezier te vergroten.

Monotch


Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box