Factory Bedrijven
  • Nieuwsbrief

TRIDEC

Ekkersrijt 6030
5692GA
Son
provincie: Noord Brabant
netherlands
Bedrijf heeft een vacature

If you have any questions, please get in contact with us.

31 499 491 050
31 499 491 060

TRIDEC ontwikkelt en produceert – onafhankelijk van as- of trailer producent – asophangingen en mechanische en hydraulische stuursystemen voor trailers.


Met totale controle door de bocht, dat kan alleen met een origineel TRIDEC systeem. Want trailers met een stuursysteem en ophanging van TRIDEC zijn de veiligste en meest solide keuze. De steeds compactere terreinen, de druk op het moderne wegennet, de verstedelijking en het groeiend aantal rotondes. Hiervoor heeft TRIDEC het trailersturen opnieuw uitgevonden en is daarom de absolute wereldmarktleider voor stuuroplossingen. Het bewijs zit in de 50.000 systemen die wereldwijd rondrijden. TRIDEC is met haar vestigingen in Son (NL) en Murtede-Cantanhede (PT) onderdeel van JOST World, een toeleverancier in de automotive industrie met de nuchterheid van een familiebedrijf op wereldformaat.

Vacature titel: Engineer
Vacature omschrijving:

Wil jij werken bij een innovatief bedrijf in de automotive industry dat specifieke onderdelen voor trailers ontwikkelt en maakt? Dan is TRIDEC de werkgever die je zoekt. Met haar innovatieve oplossingen is TRIDEC wereldmarktleider van stuursystemen.

Als werknemer van TRIDEC werk je in een jong team van voornamelijk (R&D) Engineers met passie voor techniek en automotive. Jij en je collega’s worden gestuurd op zelfstandigheid en eigen initiatief, met ieder zijn eigen taken, verantwoordelijkheden en specialiteiten. Zo zorgen we samen voor het behalen van resultaten die TRIDEC verder brengen en stimuleren we elkaar om ons continu te verbeteren.

Zie jij jezelf werken bij TRIDEC? Bekijk en reageer dan op de openstaande vacature(s) op www.tridec.com. Zijn er geen passende vacatures of ben je op zoek naar een (afstudeer-)stage of opdracht? Schrijf dan een open sollicitatie naar HR@tridec.com.

TRIDEC - HR
Ekkersrijt 6030
5692GA Son
HR@tridec.com
+31 (0) 499 49 10 50

 
Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box